Політика конфіденційності – Easy Timesheet

Політика конфіденційності

25.02.2019

 

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

Визначення

Сайт – веб-сторінка в мережі Інтернет, яка знаходиться за адресою https://ets.in.ua з всіма дочірніми доменами, сторінками та усім контентом (текст, зображення та інше) на них. Сайт є основним офіційним джерелом інформування про послуги, які надаються.

Програма – програмне забезпечення Easy Timesheet зі всіма його компонентами.

Сервіс – комплекс програмних та апаратних засобів, з яким взаємодіє Програма для створення табелів обліку робочого часу.

Відвідувач – будь-яка дієздатна фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець або інша особа, що відвідала Сайт.

Користувач – будь-який Відвідувач, який зареєструвався на Сайті.

Адміністрація – власник Сайту, Сервісу та Програми.

УмовиУмови користування Сайтом, Сервісом та/або Програмою.

 

Ця Політика конфіденційності є невід’ємною частиною Умов використання Сайту, Сервісу та/або Програми.

Адміністрація з відповідальністю відноситься до конфіденціальної інформації будь якої особи, яка стала Відвідувачем або Користувачем Сайту, Сервісу та/або Програми. Приймаючи Умови, Користувач дає згоду на збирання та використання певної інформації про Користувача згідно Закону України «Про захист персональних даних» та Загального регламенту Європейського Союзу (ЄС) щодо захисту даних (General Data Protection Regulation, GDPR), що набув чинності 25 травня 2018 року.

Адміністрація зобов’язується захищати конфіденційність Відвідувачів та Користувачів Сайту, Сервісу та Програми під час обробки ваших персональних даних.

Адміністрація може збирати декілька типів даних про Відвідувачів та/або Користувачів Сайту, Сервісу або Програми, які вказані нижче:

  1. Персоналізовані дані – це дані які безпосередньо відносяться до Відвідувача або Користувача та за допомогою них можна безпосередньо або опосередковано ідентифікувати Відвідувача або Користувача, такі як ім’я, електронна пошта, онлайнові ідентифікатори, наприклад, файли cookie в деяких обставинах, та інша інформація, яка стосується конкретно Відвідувача або Користувача. Наприклад, такі дані Адміністрація може отримувати з наступних джерел:
    • шляхом їх добровільного надання під час реєстрації;
    • під час контактувань з Адміністрацією за допомогою форми на Сайті, через електронну пошту, тощо;
    • під час відвідування Сайту або використання Сервісу чи Програми.
  1. Знеособлені дані – це дані , які неможливо перетворити в персональні дані та по ним ідентифікувати Відвідувача або Користувача.

У разі, коли Адміністрація збирає та обробляє персональні дані Відвідувача або Користувача, Адміністрація обмежує збір і зберігання даних, що є відповідними, актуальними та необхідними для наших цілей. Ці дані зберігаються у формі, яка дозволяє ідентифікувати Відвідувача або Користувача виключно в тій мірі, в якій це необхідно для цілей, для яких ми обробляємо персональні дані.

 

Наша Політика не застосовується в наступних випадках:

  1. При взаємодії на сторінках Сайту, Сервісу або в Програмі з посиланнями на сайти третіх осіб. Відвідувач або Користувач погоджується керуватися умовами, політикою конфіденційності та політикою безпеки даних третьої особи. Відвідувач або Користувач також погоджується з тим, що Адміністрація не несе відповідальності за будь-які втрати чи збитки, яких Відвідувач або Користувач може зазнати у стосунках із третьою особою або використання чи покладання на будь-який вміст цієї особи.
  2. При взаємодії на сторінках Сайту, Сервісу або в Програмі з сервісами та службами третіх осіб. До них належать вставки соціальних мереж (наприклад, Facebook), системи збору аналітичних даних (наприклад Google Analytics) та інші.

 

Відвідувач або Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих даних через мережу Інтернет не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів, підвладних Адміністрації. Адміністрація не несе відповідальності за збитки, нанесені таким доступом.

Адміністрація сайту залишає за собою право зберігати та використовувати будь-яку зібрану інформацію через Сайт, Сервіс або Програму. Адміністрація може публікувати та ділитися цією інформацією з третіми особами, проте Адміністрація буде робити це лише після знеособлення даних.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*

Відновлення пароля