Профілі налаштувань форм табеля – Easy Timesheet

Профілі налаштувань форм табеля

Увійти в налаштування форм табеля можна натиснувши на кнопку «Налаштування форм табеля» біля обраного шаблону, в лівому нижньому куті головного вікна програми.

Вхід у налаштування табеляПрофіль налаштувань – це збережені налаштування для форми табеля. Профілями користувач може керувати самостійно. В лівій нижній частині вікна «Налаштування форм табеля» є список профілів та кнопки для керування ними.

Профілі налаштувань

Кожен профіль відображаться у списку двома рядками, перший – назва профіля, другий – назва форми, з якої профіль було збережено.

В даному прикладі створено три профілі:

  • ТОВ “Каштан” для форми “Табель форма №П-5”
  • ВАТ “Електронні системи” для форми “Табель форма №П-5”
  • ТОВ “Каштан” для форми “Табель форма №П-5 (однорядкова)”

При створенні, профіль прив’язується до форми табеля (у різних форм можуть бути різні налаштування), але є можливість застосовувати профіль до будь-якої форми. Назва профіля може повторюватись, обмежень немає.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Якщо два профіля для однієї форми назвати однаково – їх буде неможливо розрізнити не застосувавши їх налаштування.

Для керування профілями є кнопки над списком:

  • Зберегти поточні налаштування до вибраного профіля «Зберегти поточні налаштування до вибраного профіля» – зберігає налаштування, які відображаються у вікні до вибраного профіля
  • Зберегти поточні налаштування до нового профіля «Зберегти поточні налаштування до нового профіля» – створює новий профіль і зберігає до нього налаштування, які відображаються у вікні
  • Застосувати вибраний профіль налаштувань до вибраної форми «Застосувати вибраний профіль налаштувань до вибраної форми» – застосовує налаштування з вибраного профіля до вибраної форми та відображає ці налаштування у вікні
  • Видалити вибраний профіль налаштувань «Видалити вибраний профіль налаштувань» – видаляє вибраний профіль налаштувань
  • Перейменувати вибраний профіль налаштувань «Перейменувати вибраний профіль налаштувань»  – відкриває режим редагування назви вибраного профіля (також відкрити режим редагування назви профіля можна подвійним кліком на потрібному профілі)
  • Пересунути вибраний профіль налаштувань вище «Пересунути вибраний профіль налаштувань вище» – пересуває вибраний профіль вище у списку
  • Пересунути вибраний профіль налаштувань нижче «Пересунути вибраний профіль налаштувань нижче» – пересуває вибраний профіль нижче у списку.

При натисканні на кнопки збереження профіля, в профіль зберігаються налаштування, які зараз відображаються у вікні. Так само і при застосуванні налаштувань з профіля, вони застосовуються до форми, яку в даний час вибрано (обрати форму можна в списку вище від списку профілів). Видалення профіля ніяк не впливає на налаштування форм або інших профілів, навіть, якщо налаштування видаляємого профіля були застосовані до форми або з них було створено новий профіль.

ВАЖЛИВО! Профіля та всі налаштування форм зберігаються лише після натискання на кнопку «Зберегти» в правому нижньому куті вікна

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*

Відновлення пароля